Este gardul electric solutia pentru dumneavoastra ?

ÎN ROMÂNIA, ESTE UNUL DINTRE CELE MAI EFICIENTE SISTEME EXTERIOARE DE PROTECȚIE A PROPRIETĂȚII

Gardul electric este un sistem de protecție a proprietății care asigură, simultan, protecție activă, dar și pasivă. Gardul este alcătuit dintr-un sistem de conductori care transmite un semnal în momentul atingerii (alertează), și electrocutează intrușii cu o putere de 5 jouli. Un asemenea șoc electric nu cauzează leziuni permanente, dar previne eficient pătrunderea pe proprietate. Complementar, se poate instala și un sistem de supraveghere video, astfel că nu sunt necesari paznici, sistemul asigurând o protecție eficientă 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

 • Sistemul este o adevărată provocare fizică și un obstacol psihologic pentru infractori.
 • Este puternic și inspiră teamă, dar nu pune în pericol viața.
 • Nu există alarme false.
 • Asigură o protecție activă timp de 24 de ore pe zi la limita proprietății.
 • Sistemul funcționează și în cazul unei pene de curent.
 • Împiedică infracțiunile spontane.
 • Există un dispecerat disponibil non-stop, cu monitorizare de la distanță și cu deplasare la fața locului în orice moment al zilei.
 • Un raport excelent calitate-preț și o protecție cu o eficiență de 100%.
 • Împiedică intruziunea, nu doar inspiră teamă sau avertizează.
 • Este un sistem legal pentru protecția împotriva infractorilor.
 • Asigură o protecție activă eficientă.
 • Garantează o securitate maximă și în condiții meteo extreme.
 • Acționează doar împotriva intrușilor.
 • Sistemul monitorizează deteriorările.
 • Multiplică eficiența gardului existent.
 • Investiția se amortizează în scurt timp.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Consumul sistemului este minim. Centrala de alimentare cu energie cu o zonă consumă 9 wați, iar cea cu două zone consumă 14 wați. Prin urmare, consumul este echivalent cu cel al unui bec care luminează încontinuu. Consumul este considerabil mai mic decât la majoritatea aparatelor electrocasnice.

În 90% din cazuri, răspunsul este nu. În cazul în care gardul existent este într- o stare proastă și nu poate susține stâlpii și sistemul, atunci este necesară ridicarea unui gard nou.

Da. În cazul unui gard din lemn, pentru a împiedica escaladarea acestuia instalăm 6 rânduri de fire deasupra gardului. Instalăm consolele de susținere de perete, astfel că garantăm faptul că nimeni nu va putea pătrunde pe proprietatea dvs. Cei care vor încerca, vor avea parte de o experiență „șocantă”.

Da, sistemul funcționează fără probleme și face față la condiții meteo extreme atât iarna, cât și vara.

Da. Pentru utilizarea gardurilor electrice, există standarde internaționale (EN60335-2-76), care sunt acceptate atât în Uniunea Europeană, cât și în România și toate produsele comercializate de Protect Hrs Kft respectă aceste cerințe. Cu toate acestea, în 2006, am realizat instalarea și darea în folosință a primului sistem cu implicarea unui specialist delegat de poliție. Rezultatul controlului de specialitate ulterior dării în folosință a fost aprobarea și autorizarea sistemului. Prin urmare gardul electric care îndeplinește criteriile menționate în standard poate fi utilizat de oricine. Sistemul respectă standardul EN60335-2-76 privind utilizarea unor astfel de sisteme.

Sistemul funcționează normal în continuare. Acumulatorul integrat asigură o funcționare independentă timp de 12 ore, dar informează centrul de monitorizare de la distanță și proprietarul legat de pana de curent, astfel că sistemul nu se va opri nicio clipă, pentru că se pot lua măsurile care se impun.

Desigur. În cazul unei alertări, sistemul poate trimite notificări, simultan, centrului de monitorizare de la distanță și la mai multe numere de telefon.

Alarmele false nu sunt posibile, pentru că vegetația din jurul gardului este tunsă sau îndepărtată cu regularitate.

În cazul unui gard din sârmă, o unitate de alimentare cu energie cu două zone, poate proteja chiar și pe o distanță de 2.200 de metri liniari (1.100 de metri liniari/zonă).

Șocul electric nu pune în pericol sănătatea. Puterea este mică, astfel că țesuturile nu sunt afectate și nu există un pericol pentru sănătate. Impulsurile emise în intervale de o secundă permit îndepărtarea de sistem, astfel că persoana nu rămâne „lipită” de gard. Din experiența noastră putem spune că animalele ating gardul o dată sau cel mult de două ori, după care vor păstra distanța față de gard.